keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Metsä +liitujuttua

Tästä ihanasta metsätrikoosta tuli leikattua tytöille paidat, pienemmän sain ommeltua eilen ja isompi vielä miettii tulisko samanmoiset hihat vaiko ei.. Pienempi tytöistä on tummahiuksinen, tummat väritkin menevät ehkä paremmin.. Vähän vaaleenpunaset kantit keventää tätä. 
Ihmettelin ommellessani hetken mielijohteessani leikkaamia hihoja, että mitähän tulee, mutta nää on ihan loistavat! 
Kaava on OB:n Lil' Darling koossa 74 cm (järkkyä miten nää vauvat kasvaa, tosin hihat saa aika reilusti kääntää). Napiks laitoin mustan rusettinapin, se on ihan piste iin päälle tässä miust :)
Kaavan totesin hyväks ekan kerran, kun sain fb-ryhmässä vauvalahjan, jossa kaavalla oli tehty kalastajakankaasta paita tytskylle, ollaan pidetty sitä tosi paljon ja se mahtuu onneksi vieläkin :) Tässä paita tää vielä päällä:
ja vielä tästä kulmasta:
:) Kangasliiduista oli aiemmin juttua, kun näistä innostuin.. värit haalistuivat pesussa, vaikka kuumalla raudalla silitin leivinpaperin läpi. Ehken silittänyt tarpeeksi kauan(yleensä kyllä silitän ja vielä vähän varmuuden vuoksi..)? Kangas ei ollut esipestyä.. Kangas oli semmosta liukasta, jos siihen tarttuu värikin huonosti?
Kokeilen varmaan vielä värittää kuvia uudestaan ja silittää vielä hetken kauemmin ja sitten pesen ja vasta ompelen.. Pitää kokeilla toiselle kankaalle, luulen että ei ehkä "kiiltävä" trikoo oo parasta mahdollista..
Nää ois kivoja ku sais onnistuun :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti