keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Murun Pupuista mun pikku-Pupulle haalari


Mimosa sai puolvuotislahjaksi Mummalta ja Ukilta metrin Murun vaaleenpunasta Murukangasta (käsityömessuilta löydettiin mun äitin kaa) ja pakkohan siitä oli haalari meiän Pupulle saada.
Vuorihommia miettiessä aika ja varmaan nää leudot kelitkin meni, mutta jos nyt alkas pakkaset ni voihan tätä ainaki autohaalarina käyttää..


Koko oli 86 cm, aika hyvä meidän typylle, hyvin mahtuu vaatetta alle, mutta vähän pystyy touhuaan tää päällä..


Kaavana oli Ottobreen pikku-jumpsuit, jonka lehden sain lainaan ompeluryhmäläiseltä ja pakkohan se lehti oli lopulta itellekkin tilata. Ohjeet oli mun lehdessä englanniks, mutta kuka niitä ohjeita ny nii lukee (ja jos tahtois ni kyllähän niitä sen verran ymmärtäis..).
Hupun piirsin hiippahupuksi ja vähän suurensin ja rypytin framilonilla. Hihojen ja punttien resoreihin lisäsin ihan reilusti pituutta.
Kauheena en oo vuoritellu, joten vähän jänskätti koko homma..Semmosta vanulevyä ne mulle möi ja siihen tikkailin sitten vaaleenpunasta trikoota joka puolelle kiinni. Kivasti aloitin koukeroilla ja sitten tulikin sydämiä, Mimosan M-kirjain kaunolla..


...selkään tein äkkiseltää pupun nukkuun ja sydämen.
Päällisen ompelin niinkö kaavoissa oli, mutta vuorin leikkasin taitteella selän suoraa viivaa, kunnes lahkeen hommeleihin leikkasin ne erikseen ja ompelin sit kiinni, ni ei selkään tullut kauheena saumoja, aika paksuja kun nuo saumat on ja jos on istuimes / vaunuis ni selkähän on aina jotai vasten..Eteen väsäsin heijastimen, pohjana kantti-pinkki, sitten heijastin ja yks pupu päällä. Pupun päällä liimautui heijastimen päällä ollut suojakalvo, kun yritn pupua silittäessä suojella heijastinkalvoa raudalta, mutta se liimautuikin kiinni. Mutta totesin, että se antaa tosi hauskan pinnan siihen, joten ei paha homma laittaa vaikka kristallimuovia kerros, ni on "logompi"..
Reippaana tyttönä tikkasin myös saumat, on sekin ihan kivaa puuhaa kun siihen vaa jaksaa ryhtyä ja tekee ulkonäölle paljon :) (joku langanpätkä päätynyt kuvaan, mur..) 


Musta vetoketju oli hyvä valinta, vaikka vaan vähän välkehtii, niin tekee jotenkin tosi hyvää.

Mä olen toooosi onnellinen tästä haalarista, tuli paljon parempi ku kuvittelinkaan!10 kommenttia:

 1. Iiiihana ♥ noi tikkaukset sisäpuolella on aikasen huiput!

  VastaaPoista
 2. Ihania yksityiskohtia täynnä oleva haalari <3

  VastaaPoista
 3. Kertakaikkisen söpö ihanuus tämä haalari, kaikkia yksityiskohtia myöten. Vuorin tikkaus on huippu idea. Söpöliini Mimby. :)

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka ihana jumpsuit ja mitkä yksityiskohdat. Totisesti onnistunut ompelus!

  VastaaPoista
 5. Oi, tästä tuli tosi hieno! Sisäpuolen yksityiskohdat wau! :)

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia <3
  Tää on nii ihana pukee typylle päälle joka kerta, kannatti ehdottamasti tehdä :)

  VastaaPoista