sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Noshin pinkkejä lintuja ja kaks tuntia

Kaksi tuntia juu, siinähän kerkee vaikka mitä jos on kaavat valmiina, koneet langotettuna ja ideat päässä. Juup. No ei ollut kaavat valmiina. Eikä ne langat. Ekasta tunnista suurin osa meni saumurin kanssa taisteluun ja harmitti. Sitten piirtelin niitä kaavoja. Kun se kaks tuntia oli mennyt, niin aika säälittävä homma oli kasassa. Yömyöhään sitä yritin tehdä vielä, mutta ei sitä jaksa valvoa enää lähelle kahtatoista :D
Tänään sitten sain pikkasen jatkettua (koska piti siivota käsityöhuone ja ompelu ehkä kivempaa.. ja onhan sit yhet keskeneräset työ pois tieltä...) ja oon tosi tyytyväinen lopputulokseen. Mekon helmassa on pikkasen liian kiree rypytys, koska yö mutta eipä se päällä mitään haittaa.
Ihanaa raikkautta näissä kankaissa ja sopivat meiän pikkaselle just mainiosti :) Mekon helma on aika pitkä, mutta aika pystyasennosta tuo meidän 7 kk (ens viikolla 8 kk) viihtyy, joten..
Eikä tuo näyttänyt konttausta haittaavan, lujaa mentiin edelleen :)


Mekon yläosan vuoritin linnuilla ja henkselit naksautetaan kiinni sydännepeillä. Ihanat leggarit ja kevätpipo, tässähän alkaa oikeen alkaa odottaa kevättä (mutta älä vielä lumi sula, se on nyt nii kaunista ja piristävää) :)


2 kommenttia: